Werkwijze

Wat kan ik verwachten?

Wat goed dat je de stap gaat zetten om met behulp van een coach aan bepaalde doelstellingen, karaktereigenschappen of vaardigheden te werken. Het is begrijpelijk dat je vooraf wilt weten wat je kunt verwachten.. Daarom zal ik hieronder in het kort de stappen uitleggen.

 

Aanmelding

Wanneer je een afspraak maakt ( je kunt hier contact opnemen ) geef je kort je klachten of moeilijkheden weer. Waar wil je bij geholpen worden en wat vind je fijn? Zo maak ik een eerste inschatting voor de intake, het kennismakingsgesprek.

 

Intake / Kennismakingsgesprek

Tijdens dit eerste gesprek leren we elkaar rustig kennen. Ik zal je vragen om, op jouw tempo, je hulpvraag en verwachtingen rond de begeleiding toe te lichten en te bespreken. Het is voor iedereen anders wat wel en niet werkt, daarom is het goed om dat uitgebreid te bespreken. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij het contact en dat je er zelf achter staat.

 

En daarna?

De vervolggesprekken duren 50 minuten per sessie. Hoeveel gesprekken nodig zijn is erg verschillend en afhankelijk van jouw behoefte. We hoeven niet vooraf vast te leggen wat er nodig is om jou op weg te helpen, behalve als je voor een 3 of 6 maanden pakket kiest. Dan heb je een totaalpakket met een vast aantal consulten en onbeperkt app / mailcontact. Wil je liever een langer consult? Dat is altijd mogelijk.

Tijdens het consult bepaal jij waar we over praten en hoe ik je kan helpen. Bijvoorbeeld door het opstellen van een voedingsschema, het beantwoorden van al jouw vragen of het samen evalueren van jouw week en gebeurtenissen.

 

Omdat je het waard bent!