Ervaringen

Ervaringen van anderen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Hieronder kun je een paar recente verhalen lezen.

 

Lotte ( 31 )

"Ik ben nu ongeveer 2 maanden onder begeleiding van Linda voor mijn eetstoornis. In de reguliere GGZ werd ik gek, het beangstigde me dat ik dan moest doen wat me opgelegd werd en dat ik daar weinig zelf over te zeggen had. Linda past zich precies aan mij aan en is heel geduldig. Je kunt alles met haar bespreken en dat op een manier waar ik me fijn bij voel".

 

Minke ( 47 )

"Ik zit sinds november thuis met een burn out en zag het somber in, hoe moest ik hier ooit weer uit gaan komen? Overal wachtlijsten, ik kon nergens terecht en wist niet goed wat ik wilde. Uiteindelijk ben ik bij Linda terecht gekomen en zij helpt me heel erg goed om mijn rust terug te vinden en om te leren de situatie te accepteren. Samen maken we elke week een planning voor de week die gaat volgen, zodat ik overzicht heb en daar op terug kan vallen als ik teveel prikkels heb. Door Linda leer ik voor mezelf kiezen en nee zeggen als ik dingen niet wil. Ik ben er nog niet, maar ben al wel heel ver gekomen".

 

Jeroen ( 42 )

"Het is precies zoals het op haar website staat, maatwerk staat bij Linda voorop. Vanaf de eerste keer dat ik kwam heeft ze de behandeling aangepast aan mijn behoeften en dat werkt erg goed. Ze is altijd bereikbaar, als je een vraag hebt krijg je altijd dezelfde dag nog een antwoord".

 

Je staat er niet alleen voor!